op-jacht Terug

Opening van het jachtseizoen

Uw mening
op Opening van het jachtseizoen
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
roland
29 september
hallo,tof wat jullie doen voor de jeugd, wat meer respect voor de gevangen vis zou hier wel op zijn plaats zijn, belangrijk item dat je de jeugd kan leren! voor de rest ,doe zo verder.
caspar
27 september
wie een edelhert wil schieten op een wei van 1 ha, mag zich kandidaat stellen. prov. Antwerpen neem contact Caspar@teema-architecten.com
mende christian
27 september
het is goed maar samer genoeg dat we niet mag torllen met een boot waar een elitricsemotor dat is spijtig anders is alles goed
vermeiren frans
26 september
beste onwetende,van de natuur vervreemde mensen. als jager mag ik het ganse jaar ,rekening houden met de jachtbesluiten met het geweer in het veld komen ofwel voor te jagen ,ofwel voor myn landbouwer zyn gewassen te beschermen of over populatie,s te bestryden,kraaien en dergelyke,dus u als medegebruiker maar meestal niet betalende medemens zal zich moeten schikken naar de wel betalende jager voor de natuur te gebruikenen te oogsten wat hy het het ganse jaar beschermd! mvg,
Tavernier Tom
26 september
Aan alle onwetenden: het officiële jachtseizoen begint op 1juli. Half augustus gaan de eenden, Canadese gans, grauwe gans en de konijnen open, half september beginnen de houtduiven en patrijzen, en 15 oktober haas, fazant, vos. Meer info?: zie jachtopeningsbesluit op site van ANB.
elise marie
23 september
op wat jagen de jagers vans 14 septeber
Linda Tiberghien
20 september
Wablieft? 15 oktober, in Steenokkerzeel meer bepaald de deelgemeente Perk in het domein van de graaf is vandaag 20 september het jachtseizoen begonnen met veel grof geschot en trompetgeschal, een echte schande , bovendien werd vorig jaar op 1 oktober ook onze poes neergeschoten.
Marina
18 september
Er waren vandaag al 3 jagers aan het schieten, achter speeltuin Keiheuvel in Balen. Naar mijn mening hadden ze een eekhoorntje geschoten, hond kwam het halen. Jagers zagen me en bleven op afstand. Beetje verder hoorden ze ik weer schieten.
guido verbrugghe
9 september
Graag had ik enkele praktische vraagjes gesteld ivm het silver dropshotten aan Bart Debaes. Kan deze mij even mailen aub ?
Sky
8 september
Kelly, ik durf te beweren dat U leugens verteld . Als er ook maar 1 kogel een gebouw zou treffen dan had dit gevolg gekregen. Neervallende staalhagel door de wind gedragen is totaal geen punt om drukte te maken. In 28 gram staalhagelpatronen met de dikste korrelgrootte zitten ongeveer 220 bolletjes. Reken zelf uit hoeveel 1 of enkele bolletjes wegen en vergelijk dit met gewone regen- of sneeuwhagel . Je zou bij elk onweer een revolutie tegen de weergoden moeten ontketenen . Denk na voor je onzin verkondigt.