op-jacht Terug

Opening van het jachtseizoen

Uw mening
op Opening van het jachtseizoen
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
Willem
21 juli
Mooi vissen met zo een boot
Frans Parren
18 juli
Toch wel een echte schande dat men in het zuiden nog patrijzen mag kweken om uit te zetten en dan dood te schieten. Onbegrijpelijk dat er in deze tijd nog mensen zijn die zo primitief ingesteld zijn dat ze genoegen vinden in het doden van zo mooie vogels.
Decock rudi
1 juli
Prachtige vissen .Bij ons in West-Vlaanderen zijn ze toch moeilijk te vinden die grote baarsen
Rik Herkelbout
26 mei
Ik was er als toeschouwer en interessant om die mannen aan het werk te zien, tevens een goed gesprek verkregen met de voorzitter van de VRF. Roofvissers verenig u.
lisa
14 mei
wat betekend dan drijfjacht
Rik Herkelbout
11 mei
Je mag er niet aan denken indien het VVHV er niet zou zijn, onze natuur belevende sport zou snel naar af zijn. En dat er nog zoveel vissers zijn die niet aangesloten zijn, via de VRF, VBK enz...ben je verzekerd lid bij het VVHV.
Han Veldink
26 april
Beste Nico, Naarmate er meer vossen komen worden de territoriums ook kleiner. Bij te veel vossen wordt de druk op de andere (prooi(dieren ook groter. uiteindelijk kom je in een situatie waarin er veel vossen zijn ergens en weinig andere dieren. nu ben ik van mening dat mensen niet alleen vossen wensen te zien, maar ook bodembroeders en kleinwild. De regio waar wij ons beheer uitvoeren ligt naast een gebied van natuurmonumenten. Hier wordt geen jacht uitgeoefend. in de omringende jachtvelden werd dit dot voor kort op de vossen ook niet gedaan om verschillende redenen. Dit heeft zich geresulteerd in een explosieve toename van het aantal vossen, en een kaalslag onder de bodembroeders en het kleinwild. En dit in een situatie waarin de vos vrijspel had! Sinds een 1,5 jaar zijn we hier met een groep actieve mensen en hebben we het nodige aan vossenbeheer uitgevoerd. Het kleinwild begint nu toe te nemen, maar met de bodembroeders verloopt het nog moeizaam. Eigen regulatie door de vos gelooft men hier dus niet echt in.
Nico Bulder
23 april
Achterhaald geleuter. Vossen bejagen zichzelf doordat vossen grote territoriums hebben en daardoor geen andere vossen in hun territorium dulden zodat je weinig vossen zult hebben. Schiet je een dominante vos uit z,n territorium weg dan zullen er meer vossen komen die zich vestigen in dat grote territorium. Blijf je schieten op vossen, is het water naar de zee dragen. De haat van jagers naar vossen toe is de reden dat er zoveel vossen zijn. Stop met dat hobbyisme en laat de vos z,n eigen soort bejagen, dan zal men geen last meer hebben van vossen.
Franz
21 april
Grandioos en wat een geweldig hondenwerk. Hulde.
Medard Martens
15 april
Tof en het ziet er lekker uit,kon ik maar eens proeven. Doe zo verder.- M.M