op-jacht Terug

Opening van het jachtseizoen

Uw mening
op Opening van het jachtseizoen
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
Guy
3 juli
Prachtige visbestemming de Maladiven. Wordt toch wel commercieel. Een visbestemming voor de extreme game fisher zijn in mijn ogen de Andaman Eilanden. Nog ongerept, onaangeroerd. Laat ons zeggen een soort van 'Jurassic Park' met monster GT's en dogtooth tuna's. Voor meer info, check out deze website: www.andaman-gamefishing.com.
janet
20 juni
Ik heb veel respect voor deze man, net als voor mijn vriend. Hij vist al meer dan 33 jaar op karper Hij is ook bijna blind en wij vissen altijd samen. Hij kan zelf de boillie aan de haak zetten maar het voeren doe ik voor hem als het nodig is met de rubber boot. Met de voerpijp hoef ik alleen de richting en de afstand te noemen. Verder doe ik de onderlijnen knopen voor hem en vaar de lijn uit met de voerboot. Via hem ben ik zelf ook gaan vissen en ik krijg heel veel waardevolle tips en goede raad. Nu ben ik ook een verknocht visser geworden!!! Mijn vriend en ik wensen deze man heel veel succes en dat hij nog veel karper mag vangen.
lietaer marc
18 juni
sinds 1985 hou ik chijfers bij van populatie na de jacht ,voor de jacht ,afschot en aangroei; stel vast dat wanneer men het jachtrivier goed verzorgd en bij elke jachtdag de perselen waar de vos zich eventueel schuil houd telke male meebejaagd enkel op de vos en daarbij ieder perseel maar om de 2 jaar bejaagd op hazen wel dan stellen we vast dat niet enkel het afschot stijgt maar ook de populatie na de jacht. Volgens Dr Achiel van wassenhove heeft een hazemoer van verleden jaar 2 worpen van 2 jongen en... een overjaarse hazemoer 4 worpen van 4 a 5 jongen.... maak de rekening
Van Peteghem
15 juni
Doodzieke mensen moeten wijken en hun broodnodige nachtrust opofferen voor een stel kwakende kikkers, afvangen en in de vijver droppen van een lid van Natuurpunt. waar zit die burgemeester van die gemeente, overlast is overlast
Trio Patrick
15 juni
Super mooi, Proficiat aan Rudi Debruyne voor deze mooie reportage, Patrick Trio
roland
15 juni
Zoals Marc in het veld bewijst, alle theorieën ten spijt: "trop" is te veel. Een evenwichtig biotoop is de doelstelling ! Waar haalt deze predator het recht alle andere diersoorten uit te roeien ? Vergeet zeker ook de medische gevolgen niet, de ziekte en de gevolgen worden nog te veel onderkend, bescherm uzelf en onze kinderen.
Petra
14 juni
Super mooie reportages neef. XX
Vlekkie
8 juni
MooiGeef hier uw mening...
veurink
7 juni
dit is een goeie promotie film
Guy
6 juni
Super Prestatie van deze man!!Respect tot en met.....G