op-jacht Terug

Opening van het jachtseizoen

Uw mening
op Opening van het jachtseizoen
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
Richard
16 november
Dit is zeker geen echte visser ! Een echte brood/visser dood zijn vis en laat hem niet lijden of nog beter zet hem gewoon terug ! Broodvissers die klagen dat het materiaal te duur is en de vis door verkopen, zijn de slechtste soort b.t.w Wel een echte sportvisser !!!
jhonny couwet
11 november
Prachtige reportage
Simon Desmet
10 november
Waarom zet een "echte sportvisser" zijn vangst dan niet terug?
Paul
6 november
het verschil tussen vangen en niet vangen zit dikwijls in de details. Dit zijn gouden tips die Bertus hier geeft en toch zo eenvoudig(na een beetje oefening). Steeds een programma om naar uit te kijken!!
Jasper verhofstad
30 oktober
Leuk en veel patrijzen Drijven is gewoon leuk met honden is het nog leuker Je moet heel veel geluk hebben om een patrijs te kunnen schieten omdat ze snel vliegen
Bijzondere Veldwachter
21 oktober
Wanneer gaat de Vlaamse overheid eens stoppen met de discriminatie tussen noord en zuid. Wanneer gaat HVV daar werk van maken om terug het uitzetten van fazanten toe te laten. Over gans de wereld ook welke taal men spreekt mogen fazanten uitgezet worden, alleen in dat klein speldenkopje plaatsje op de wereldbol waar Nederlands gesproken word is dat verboden, dit noem ik zuiver discriminatie tegenover de ganse wereld. Zijn wij dan minder waardig? Nochtans staat het vermeld in het Benelux -Verdrag van 2008. Zou het niet beter zijn dat gans Vlaanderen een provincie word van Wallonië dan hebben wij gelijke rechten. Ik ben een Nederlandstalige Belg en wil niet gediscrimineerd te worden door een gewest dat Vlaanderen noemt, ik heb een Belgisch identiteitskaart en wil behandeld worden zoals het in de grondwet staat.
Ferdi
20 oktober
kan er eens een goede samenstelling van voeder bij wedstrijden op brasem getoont worden en de bijhorende appetizer voor maden en casters daar zouden veel vissers achtervragen bij het informeren bij de vissers zelf
Ton vloedmans
11 oktober
Een geweldige en zeer leerzame dag .bedankt! Gr ton vloedmans Nijmegen Nederland
Frans Jacobs
4 oktober
Leuke reportage over een tak van het vissen die steeds populairder wordt.
sonneville gilbert
4 oktober
beste, Distels...sproeienen..ok ...in natuurgebied..is alles ....jullie willen alles natuurgebied..waar kunnen wij als vissers nog heen...jullie hebben al prachtige natuurlijke domeinen zomaar genomen zogezegd omdat er bvb in Wenduine ..."de eendekooi" 16 hectare's...om er de lepelaar te laten broeden...vriend ik ben 23j lid geweest van deze natuurclub...heb er vele vogels zien broeden...mo nooit een lepelaar...jullie kunnen echt zeveren zunne...jullie groene jongens...leer eerst es zelf van de natuur en zijn vogels genieten zonder winstbejag...en kijk s'morgens in de spiegel...want julliie nemen alles af ..een gepensioneerde mag niet in een gat vallen...maar jullie nemen gewoon alles af van een gepensiopneerde die zijn hobby wil doen...mvg Gilbert sonneville...ps/worden jullie ook gepensioneerd en gaan jullie graag vissen ...zoals jullie nu voortdoen...gaan jullie kunnen vissen in jullie badkuip...er zijn zoveel andere zakens waar jullie zich kunnen mee bezighouden...doe dit dan ook....!!!!