op-jacht Terug

Opening van het jachtseizoen

Uw mening
op Opening van het jachtseizoen
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
Linda Tiberghien
20 september
Wablieft? 15 oktober, in Steenokkerzeel meer bepaald de deelgemeente Perk in het domein van de graaf is vandaag 20 september het jachtseizoen begonnen met veel grof geschot en trompetgeschal, een echte schande , bovendien werd vorig jaar op 1 oktober ook onze poes neergeschoten.
Marina
18 september
Er waren vandaag al 3 jagers aan het schieten, achter speeltuin Keiheuvel in Balen. Naar mijn mening hadden ze een eekhoorntje geschoten, hond kwam het halen. Jagers zagen me en bleven op afstand. Beetje verder hoorden ze ik weer schieten.
guido verbrugghe
9 september
Graag had ik enkele praktische vraagjes gesteld ivm het silver dropshotten aan Bart Debaes. Kan deze mij even mailen aub ?
Sky
8 september
Kelly, ik durf te beweren dat U leugens verteld . Als er ook maar 1 kogel een gebouw zou treffen dan had dit gevolg gekregen. Neervallende staalhagel door de wind gedragen is totaal geen punt om drukte te maken. In 28 gram staalhagelpatronen met de dikste korrelgrootte zitten ongeveer 220 bolletjes. Reken zelf uit hoeveel 1 of enkele bolletjes wegen en vergelijk dit met gewone regen- of sneeuwhagel . Je zou bij elk onweer een revolutie tegen de weergoden moeten ontketenen . Denk na voor je onzin verkondigt.
Kelly
6 september
Jacht in woonzone moesten ze verbieden! Wij hebben achter onze tuin een bos liggen waar elk jaar de jagers hun gang maar gaan! Is niet de eerste keer dat het lood tot tegen onze ramen vliegen... En dat moet allemaal maar kunnen, want klacht neerleggen haalt toch niets uit. Jachtseizoen = kinderen uit onze tuin houden ... En start 15 oktober daar lach ik ook eens mee. Midden laatste zondag van augustus om nog geen 8 uur s morgens vlogen de eerste kogels hier in het rond!
Remko
19 augustus
zeebaarzen zijn hele mooie vissen en de uitleg was ook heel leerzaam.
remko
18 augustus
mijn broer vond het heel leuk om te bekijken,mijn zus vond het heel leuk en spannend, en ik vond het heel leerzaam.
staf
17 augustus
gisteren op de wandeldag in egem west vl hebben we 3 jagers met geweren tegengekomen rond 11 u zonder honden wandelaars vonden het onverantwoord er ,waren mee dan 650 wandelaars ,hebben ze niet horen schieten
irena
11 augustus
vieze mensen,ik durf mijn kinderen nog niet is bij zulk volk lten.
perry
8 augustus
Ik ben voor de legalisatie van de boogjacht als de jagers bewezen hebben bekwaam te zijn deze taak goed uit te voeren. Het is naar mijn mening een uitdaging voor de jager en geeft het wild meer kans. Ook kan overlast in dichtbevolkte streken van bijvoorbeeld wildzwijn, effectief en veilig worden bestreden.