op-jacht Terug

Opening van het jachtseizoen

Uw mening
op Opening van het jachtseizoen
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
H Minkema
21 november
Reactie op E-mail Sportvissen en Aalscholverproblematiek. 21-11-2014 Geachte Heer/Mevr, Ik ben helaas geen sportvisser,oorzaak te weinig geduld!!! Maar ik kan U wel een tip geven als het gaat over U Aalscholverproblematiek. Zo ben ik via het NOS JOURNAAL van 1 week geleden te weet gekomen dat je doormiddel van lasertechniek ook wel laserstralen genoemd, vogels verjaagd kunnen worden. Eigenaren van Kersenboomgaarden hebben al eerder proeven succesvol met deze lasertechniek gewerkt en hebben in korte tijd de schadelijke vogels kunnen verjagen. Het laserlicht schrikt de vogels af en zien het als een vijand. Ik hoop dat ik U een goede tip gegeven om deze aalscholverproblematiek op te gaan lossen en wenst U hiermee heel veel succes!!! Verblijf ik met een vriendelijke groet
albertvanherck
15 november
moet altijd bejaag baar blijven dag en nacht voor ze een beetje binnen de perken te houden wand een vos is een nacht dier.
Inge
10 november
Jacht is dus zogezegd natuurbehoud en niet 'voor de fun'. Jaja, daarom moet je naar het buitenland trekken om op een soort te schieten die het op Europees niveau heel slecht doet. En er dan nog eens speciaal een bende 'tamme kippen' voor kweken en uitzetten... Bende hypocrieten.
herremans jan
3 november
de paling die ik vang op de Durme is heel goed van smaak ,ik vang zowel heel grote van ongeveer 90 cm als de gewone maat van 45 a 50 cm maar ik moet wel zeggen dat er heel veel kleine paling opzit van minder dan 20 cm zelfs al eentje gehad van 10 cm. goed voor de toekomst.
Ingrid
1 november
Het is een fantastisch evenement. Hopelijk kan de organisatie deze traditie nog lang in ere houden. Dat ze zo enthousiast mogen verder werken. Ik wens hen daarom veel sponsors toe.
Oyen Vic
31 oktober
Ik heb een forellenvijver en heb elke morgen bezoek van een 20a25 tal aalscholvers. Als ik er wat laat aankom zijn ze reeds op de vijvers neergestreken.Dit resulteert dat al de forel die op mijn putten blijven zitten is,genuttigd wordt door de aalscholvers.De forel bijt niet meer omdat ze zo gestresseerd zijn als de aalscholvers id vijver aan het jagen zijn geweest. Het kan zo niet verder!!! Bestaat er iets waar ik de aalscholvers kan mee afschrikken of verjagen?? Kan er niet bekomen worden in de wetgeving dat de jagers enkele weekends mogen jagen en door de nesten mogen schieten om deze dieven te beperken. Dit kan voor mij zo niet verder,anders ga ik zelf op jacht, het einde van mijn zaak is nabij.
Gunther
30 oktober
Heey wat is het beste voor baars te vissen dropshot of shad of hard kunstaas
Dewie Vanthournout
30 oktober
Prachtig,ik ben een jongen van 13 jaar die vist op karpers ik eet zeker dat ik later sportvisser word :)
beinaerts monique
25 oktober
ik zie heel graag naar de visprogramma mijn man is karpervisser en ik zelf forel op de put in Vielsalm
Jacko
25 oktober
Blijf met jullie poten van dieren af, als je zo graag wilt schieten ga dan naar Syrie. Als ik dit zou zien: http://www.youtube.com/watch?v=cn4oYAZz3DE Zouden de jagers=stropers geen beste dag hebben.